Lån Op Til 75.000 Kr.

Nemt og sikkert - lav rente og god månedlig ydelse

Vælg beløb
35.000 kr.
7.000 kr. 75.000 kr.
Vælg løbetid
60 mdr.
12 mdr. 72 mdr.
Ydelse pr. måned:
Fra 835,21 kr. - 1.252,48 kr.

Ydelsen afhænger af din kreditvurdering


PrimaLån er kreditformidler for Basisbank A/S. Beregningseksempel: Samlet kreditbeløb 35.000 kr. over 60 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 835,21 – 1.252,48 kr. Variabel debitorrente: 9,95 – 29,85 %. ÅOP: 16,99 - 42,73 %. Samlede kreditomk.: 15.112 – 40.148 kr. Samlet tilbagebetaling: 50.112 – 75.148 kr. Stiftelsesomk.: 2.800 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. Min. tilbagebetalingstid: 12 måneder. Max. tilbagebetalingstid: 72 måneder.

Lån Nemt Og Sikkert

Godkend med Nemid

 • 1. Udfyld din låneansøgning

 • 2. Få svar med det samme

 • 3. Underskriv med NemId

40.826 Ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få et lån – det tager kun 3 minutter!

 • Fordele

  Lave renter - God månedlig ydelse - Nem og sikker ansøgning - Bliv godkendt samme dag - Pengene udbetales direkte til din konto.

 • Enkelt

  Udfyld låneansøgning til kreditgodkendelse - Godkend den endelige rente og lånebetingelser - Lånet vil blive udbetalt direkte til din bankkonto

 • Krav

  Du skal som minimum tjene kr. 150.000,- årligt før skat. Du skal være fyldt 21 år og du må ikke være registreret i et skyldnerregister. Din låneansøgning skal være udfyldt på alle punkter med korrekte oplysninger

Hvilke krav er der for at ansøge om lån?

For at ansøge om lån skal du være fyldt 21 år og have en årlig indkomst på min. 150.000 kr. før skat. Du må samtidig ikke være registreret i RKI eller andet skyldnerregister og du skal have fast bopæl i Danmark.

Hvor meget kan jeg låne og over hvor lang tid?

Hos PrimaLån kan du låne fra 15.000 kr. til 75.000 kr. med løbetid fra 12 måneder til 72 måneder. Jo længere løbetid jo lavere bliver din månedlige ydelse.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Med et forbrugslån hos PrimaLån skal du ikke stille sikkerhed for lånebeløbet.

Skal jeg indsende dokumentation ved låneansøgning?

Du skal som udgangspunkt ikke indsende dokumentation når du ansøger om lån.

Hvor lang tid går der før jeg får svar på min låneansøgning?

Du vil få svar på din låneansøgning med det samme. I enkelte tilfælde kan din ansøgning gå til manuel behandling hvor du typisk vil få svar efter 1 time. Manuelle ansøgninger vil blive behandlet Mandag - Fredag 8:00 - 21:00, Lørdag - Søndag 10:00 - 17:00.

Hvordan og hvornår får jeg mit lån udbetalt?

Når du er blevet godkendt til lånet vil det blive overført samme dag eller dagen efter godkendelse til det kontonummer du har angivet i ansøgningen.

Kan jeg underskrive lånet med NemID?

Ja. Den fremsendte låneaftale godkender du blot med NemID.

Hvordan afbetaler jeg mit lån?

Du kan betale de månedlige ydelser via Betalings Service eller ved girokort. Der er dog et ekstra gebyr ved betaling via girokort.

Skal jeg oplyse SKAT om lånet mht. rentefradrag?

Basisbank indberetter dine renteudgifter automatisk, så du får det korrekte rentefradrag.

Hvor kan man klage?

Det er Basisbank A/S som står for klagehåndteringen, da det er Basisbank A/S som står for lånet. Du skal derfor rette henvendelse til klage@basisbank.dk

Hvad er et lån?

Et lån er en aftale mellem en långiver/kreditor og en låntager/debitor, hvor långiver stiller et beløb til rådighed for låntager, som låntager skal tilbagebetale efter nærmere aftale. Låntager skal tilbagebetale det lånte beløb samt rente og gebyrer til långiver inden for en nærmere aftalt periode. Dette kendes som terminer, som består af afdrag på lånebeløbet samt renter og gebyrer.

Lånet optager du som privatperson og er at sidestille med et banklån. Lånet er som oftest det samme som et privatlån eller et kontantlån, og det er karakteriseret ved at lånet ydes uden at skulle stille sikkerhed. Der bliver foretaget en kreditvurdering af dig som låntager, for at kunne give dig et lånetilbud med en korrekt rente og passende lånebeløb, som din økonomi kan bære. Dette kan være ved indsendelse af lønsedler og årsopgørelse, kreditalgoritmer eller ved at give midlertidig adgang til skattemappen på www.skat.dk. Dette er en hurtigere og mere sikker måde, at foretage kreditvurderingen på og det giver øget tryghed for dig der ønsker lånet.

Lån har typisk en løbetid på 12 – 60 måneder (1 – 5 år).

PrimaLån formidler lån uden sikkerhed for Basisbank A/S. Du kan se mere om lån hos Basisbank her

Hvad er rente?

Renten er en omkostning du betaler for at låne penge. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet.
Hos PrimaLån kan du få en rente ned til 14,71%, hvilket kan være billigere sammenlignet med andre låneudbydere på markedet f.eks. indenfor kviklån eller SMS-lån. Ligeledes er ÅOP-delen også lavere sammenlignet med førnævnte lånetyper. Det er nemt og gratis at ansøge og du kan ansøge om lån på op til 50.000 kr. Her

Hvad er afdrag?

Når man indgår en låneaftale, skal det lånte beløb betales tilbage igen. Dette sker i forskellige rater, og disse rater kaldes typisk for afdrag. Sammen med betaling af renter og gebyrer udgør dette en termin. Oftest vil man i forbindelse med oprettelsen af selve lånet, have indgået en aftale om, hvor ofte og med, hvor store beløb, man betaler sin gæld tilbage. Et afdrag er en delvis betaling af en større gæld. Man betaler som regel afdragene på sin gæld hver d. 1. i måneden.

De typiske afdrag bliver lavet i afdragsordninger, hvor du laver en delvis betaling på din gæld hver måned. Andre typer af afdragsordninger kan eksempelvis aftales med kvartalsvis eller årlig tilbagebetaling.

Uanset, hvor stort eller lille et lån du optager, vil en del af aftalen således indeholde en afdragsordning. Afdragene fastsættes oftest ud fra, hvor meget du og långiver vurderer, du kan betale tilbage ad gangen. Hvis du har en lav indkomst, kan afdragsordningerne aftales til at løbe over længere tid – det vil sige, at dit låns løbetid kan forlænges. Har du en højere indkomst, er det mest fordelagtigt for dig at vælge så kort en løbetid som muligt, da du på denne måde betaler færrest mulige renter og gebyrer hvilket gør det samlede tilbagebetalingsbeløb lavere og dermed lånet billigere.

Hvad er løbetid?

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene. Det kan være fra 12 til 72 måneder.

Går man efter et lån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.  

  Selvom det kan være fristende, at vælge lån med en lang løbetid, skal man være opmærksom på, at omkostningerne bliver væsentlig større ved sådanne lån. Du betaler rente af det beløb du har lånt. Jo længere tid du har lånet, jo mere bliver der tilskrevet i renter. Derfor handler det i høj grad om, at finde den gyldne mellemvej.

Hvad er annuitetslån?

Et annuitetslån, er som regel et fastforrentet lån hvor rentedelen af den samlede ydelse, falder over lånets løbetid. Renteandelen falder, da der over løbetiden afdrages løbende, og der betales således renter af et stadig mindre beløb. Ydelsen er fast over hele lånets løbetid, men skifter fra at rentedelen er høj i starten af lånets løbetid til, at afdragene er høje i slutningen af lånets løbetid.

Et annuitetslån kan også godt være variabelt forrentet. Det har den indvirkning på ydelsen, at forholdet mellem rente- og afdrags andelen kan svinge, alt efter hvorledes den variable rente bevæger sig.

Med lån efter annuitetsprincippet og fast ydelse gennem PrimaLån får du et lån som giver dig tryghed i din økonomi, og hvor du kender dine månedlige betalinger.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet.

ÅOP skal give låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given udbyder. Men selvom ÅOP kan hjælpe til at give et bedre overblik er det dog også vigtigt at kigge på de lånesituationer hvor ÅOP giver god mening at sammenligne på, og hvor det ikke gør. Hvis man som låntager f.eks. blot ønsker et kviklån, som man har tænkt sig et tilbagebetale efter 30 dage, vil en høj ÅOP ikke nødvendigvis være afgørende, men her kan andre faktorer som f.eks. tilgængelighed og bekvemmelighed være vigtigere.

Dette afspejler sig ofte også i kviklån, hvor ÅOP er meget høj, mange gange op til 900%.
Vil eller kan man derimod ikke betale kviklånet hurtigt tilbage, kan det derimod gå hen og blive meget dyrt, hvor den meget høje ÅOP for denne type lån kan gå hen og blive en alvorlig belastning for økonomien for dig som låntager.

Derfor bør man som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP.

Du kan hos PrimaLån få en ÅOP helt ned til 19,5% om året.

Er et lån gennem Primalån billigt?

Ja, det kan det være. Sammenlignet med nogle typer kviklån og SMS-lån er er lån hos PrimaLån i den billigere ende, og kan være et alternativ til andre traditionelle lån gennem banker og finansieringsselskabe.

Hvor billigt dit lån bliver afhænger af en konkret kreditvurdering. Som tommelfingerregel vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en sund økonomi. Hvis du samtidig ansøger sammen med en kautionist eller meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.

Hvad er en kautionist/meddebitor?

En kautionist eller meddebitor indestår for, at låntagers forpligtelse overfor långiver opfyldes, således at hvis låntager ikke selv betaler långiver, så gør kautionisten. Dette øger sikkerheden for långiver, hvilket som oftest udmønter sig en bedre kreditvurdering af dig som låntager. Jo bedre kreditvurdering du får, jo lavere rente skal du betale og jo højere beløb vil du kunne låne.

 

Hvad kan jeg låne til?

Du kan hos Primalån og Basisbank A/S låne til en lang række forskellige formål. Vi blander os ikke i hvad du bruger pengene på og du kan f.eks. låne til:

• Låneomlægning
En omlægning af dyre lån til et enkelt billigere lån er ofte en god idé, især hvis du har mange dyre kviklån. Kviklån er en meget dyr type lån, hvor omkostningerne kan blive drænende for din økonomi. Med et lån hos Primalån kan du omlægge til et enkelt billigere lån, og herefter betale din dyre gæld ud. Dermed får du bedre luft i din økonomi og samtidig en mere overskuelig situation hvad dine udgifter angår.

• Boligudbetaling
Står du og kigger på ny bolig? Med et lån til boligudbetaling kan du låne til enten depositum og forudbetaling på en bolig du skal leje, eller til udbetaling på en ejerbolig. Et nyt direktiv, som trådte i kraft d. 1. November 2015 betyder, at boligkøbere selv skal stille med 5% af købesummen. Beløbet må ikke fremskaffes ved f.eks. blot at hæve kassekreditten i banken, men skal som udgangspunkt være fremskaffet via opsparing. Dog vil du som boligkøber kunne få et billigt lån hos Primalån til boligudbetaling.

• Boligforbedring
Lån til boligforbedring kan være for dig, som f.eks. ønsker at skifte vinduer i din bolig til mere energibesparende ruder for på denne måde at kunne opnå besparelser på din varmeregning. Dette gælder også andre former for forbedringer på din bolig, der kan give dig lavere forbrugsomkostninger. Hvis du f.eks. optager et privatlån hos Primalån på 50.000 kr. over 6 år med ÅOP på 19,50% til skift af ruder i din bolig, vil det koste dig fra 82.076 kr. Ved skift til nye termoruder i et oliefyret hus på 150 kvm. Vil man kunne opnå en årlig besparelse på 14.334 kr. (www.energivinduer.dk)
Det betyder at din investering i nye vinduer er betalt tilbage ca. samtidig med at dit lån er betalt tilbage i løbet af den 6-årige løbetid. Herefter sparer du årligt knap 15.000 kr. på din varmeregning.

• Virksomhed
Har du egen virksomhed ved siden af dit faste job, er det også muligt at låne til dette hos os. De seneste år har det været svært for små virksomheder at låne i deres egen bank, selvom man har været god kunde i banken igennem flere år. Hvis du har en personligt ejet virksomhed, som du driver ved siden af dit faste job, vil du kunne låne hos Primalån til f.eks. nyt materiel eller varekøb.

• Uddannelse
Uddannelse er i Danmark som oftest gratis, men der kan være visse uddannelser eller kurser, som kræver hel eller delvis egenbetaling. Din uddannelse er en af de vigtigste investeringer du kan foretage dig. Her kan PrimaLån hjælpe dig med et lån til din uddannelse så du kan nå dine drømme og ønsker.

• Rejse
Får du også lyst til en spontan rejse, men har ikke sparet op til den? Et lån hos PrimaLån til en rejse kan være løsningen. Rejselysten hos danskerne bliver større og større. Dette kan især tilskrives flybilletter som bliver billigere og billigere, men samtidig er der kommet nye muligheder for at indlogere sig i det land man rejser til i kraft af AirBnB’s udbredelse.(www.airbnb.dk).

• Transport, bil lign.
Hvis du overvejer at købe en ny brugtbil kan du med fordel ansøge om lån hos os. Ligeledes kan du ansøge om lån hvis du pludselig står i en situation hvor din bil kræver reparation, og værkstedsregningen løber op i et højere beløb end hvad du ellers har budgetteret med. Mange er afhængig af deres bil for at få hverdagen til at hænge sammen med job og familie, hvorfor en bilreparation ikke noget man ønsker at bruge tid på. Derfor tilbyder Primalån billige lån, så bilreparationen ikke samtidig går hen og bliver en unødig dyr affære.

• Sundhed
Selvom sygehuse i Danmark er gratis at benytte i den forstand at man betaler til det over skatten er der visse områder, som stadig kræver yderligere egenbetaling. Dette kan f.eks. være ydelser hos tandlægen eller kiropraktor. Ofte er disse ydelser desuden bekostelige, ligesom det ofte er uforudset når man behøver ydelserne. Skal man have lavet et par kroner løber prisen hurtigt op i 15.000 kr. Hos os kan du låne penge til forskellige sundhedsydelser som det offentlige ikke måtte dække.

• Større køb
Skal du foretage større køb af forbrugsgoder, som f.eks. møbler eller elektronik, kan det nogle gange bedre svare sig et optage et lån frem for at finansiere sine køb i de forskellige butikker hvor man handler. Du kan dermed nøjes med at optage et enkelt lån hos kun en udbyder som kan gøre det mere overskueligt for dig og din økonomi.

Hvordan ansøger jeg om lån?

Det er nemt at ansøge om lån. Du angiver hvor stort et beløb du vil låne, og hvor lang en løbetid dit lån skal have. Herefter indtaster du oplysninger som Basisbank skal bruge til kreditvurderingen af dig. Du klikker blot her.

Det er gratis for dig at ansøge om lån.

Hvordan godkender jeg lånet?

Du får først tilsendt et gratis lånetilbud, som du kan vælge at acceptere. Du underskriver den endelige låneaftale med NemID via link som du får tilsendt i en email. Processen er hurtig og nem, og du vil have pengene på din konto seneste 2 dage efter du har underskrevet låneaftalen.

Kan jeg fortryde?

Ja. Du kan fortryde inden for 14 dage efter indgåelse af låneaftale. Ved fortrydelse skal du tilbagebetale det fulde lånebeløb samt påløbne renter senest 30 dage din skriftlige melding om fortrydelse.

Lav et holdbart budget før du låner

Før du ansøger om et lån anbefaler Primalån at du lægger et holdbart budget for din økonomi. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme).

Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som forhøjet varme eller el-regning.

Ved at lægge et budget kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget som skitseret ovenfor sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Hvilke krav stilles der til låntager?

De forskellige låneudbydere har forskellige krav til dig der ønsker at optage et lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal have en årlig indkomst før skat på minimum 150.000,- kr. (12.500,- kr. pr. md.), være fyldt 21 år og ikke være registreret i RKI/Experian eller Debitor Registret.

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.

Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Kan det være en god ide at samle mine lån?

Et lån er typisk et højere beløb end ved kviklån, sms lån og mobillån. Renten er samtidig typisk meget lavere og de årlige omkostninger (ÅOP) ligeså.

Det kan derfor være en god ide, at optage et enkelt lån på et højere beløb og herefter indfri de mindre og dyrere kviklån. Ligeledes kan det i visse tilfælde også svare sig, at indfri et dyrere lån med et der er billigere og har lavere ÅOP.

Vær opmærksom på at dyre kviklån og andre lån med meget høj ÅOP kan være drænende for din økonomi, hvis du ikke får betalt dem hurtigt tilbage.

Lånesammenligner

Velkommen til lånesammenligner hos Primalån. Sammenligneren kan give dig et overblik over lån på det danske marked, og vise dig hvilket lån der kan være billigst for dig.

BetterRates Lån ÅOP: 9,40% - 23,67%     10 – 75.000,- kr.    Min. 25 år
Eksempel: 25.000 kr. over 60 mdr. Etbl.omk. Kr. 1250. ÅOP 9,40%-23,67%. Mdl. Ydelse 494,91-607,82. Kreditomkostninger. Kr. 5.945-12.719. Tilbagebetaling kr. 29.695-36.469.
Santander Consumer Bank ÅOP: 11,85 - 20,84%     10 – 100.000,- kr.    Min. 20 år
Eksempel: 30.000 kr. over 4 år. Etb. omk. 900. ÅOP 11,85% - 20,84%. Mdl. ydelse 780 - 900 kr. Kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr. Tilbagebetaling 37.402 - 42.119 kr. 
Nordic Lån ÅOP: 12,38 – 30,95%     10 – 50.000,- kr.    Min. 20 år
Eksempel: 40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 3.200. ÅOP 12,38% - 30,95%. Mdl. ydelse 885 - 1.228 kr. Kreditomkostninger 13.043 - 33.655 kr. Tilbagebetaling 53.043 - 73.655 kr.
DER Privat Finans ÅOP: 13,06 – 30,95%     10 – 100.000,- kr.    Min. 20 år
Eksempel: 40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 3.200. ÅOP 13,62% - 30,95%. Mdl. ydelse 907 - 1.228 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. 
Modus Finans ÅOP: 13,47 – 42,94%     10 – 50.000,- kr.    Min. 18 år
Eksempel: 20.000 kr. over 24 år. Etb. omk. 1.600. ÅOP 17,96% - 35,66%. Kreditomkostninger 3.981 - 7.783 kr. Tilbagebetaling 23.981 - 27.783 kr. 
L´easy Lavrentelån ÅOP: 13,62 – 21,10%     5 – 50.000,- kr.    Min. 20 år
Eksempel: 40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 3.280. ÅOP 13,62% -21,10%. Mdl. ydelse 907 - 1.045 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 22.621 kr. Tilbagebetaling 54.409 - 62.621 kr. 
LånLet ÅOP: 15,50 – 32,70%     3 – 75.000,- kr.    Min. 18 år
Eksempel: 40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 3.200. ÅOP 15,5% - 32,7%. Mdl. ydelse 942 - 1.261 kr. Kreditomkostninger 16.493 - 35.647 kr. Tilbagebetaling 56.493 - 75.493 kr. 
L´easy Minilån ÅOP: 15,89 – 33,50%     5 – 10.000,- kr.    Min. 20 år
Eksempel: 10.000 kr. over 3 år. Etb. omk. 800. ÅOP 15,89% - 33,50%. Mdl. ydelse 349 - 441 kr. Kreditomkostninger 2.479 - 5.880 kr. Tilbagebetaling 12.480 - 15.880 kr. 
Fokuslån ÅOP: 21,10 – 30,95%     10 – 75.000,- kr.    Min. 20 år
Eksempel: 40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 3.200. ÅOP 21,10% - 30,95%. Mdl. ydelse 1.045 - 1.228 kr. Kreditomkostninger 22.621 - 33.655 kr. Tilbagebetaling 62.621 - 73.655 kr. 
Spar Expres Lån ÅOP: 27,80%     5 – 50.000,- kr.    Min. 18 år
Eksempel: 30.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 1.500. ÅOP 27,8% Mdl. ydelse 878 kr. Kreditomkostninger 22.631 kr. Tilbagebetaling 52.631 kr. 
zaplo.dk ÅOP: 151,80%     5 – 20.000,- kr.    Min. 20 år
Eksempel: 10.000 kr. over 6 måneder. Etb. omk. 0. ÅOP 151,8%. Mdl. ydelse 2.979 kr. Kreditomkostninger 2.976 kr. Tilbagebetaling 12.979 kr. 
Ferratum Lån ÅOP: 175,98%     1 – 15.000,- kr.    Min. 23 år
Eksempel: 10.000 kr. over 1 år. Etb. omk. 0. ÅOP 175,98%. Mdl. ydelse 1.465 kr. Kreditomkostninger 7.590 kr. Tilbagebetaling 17.590 kr. 

*Tal baseret på lånesammenligneren www.fair-lån.dk 4/12-2016. Ikke alle låneudbydere i Danmark er nødvendigvis repræsenteret. Primalån tilstræber at holde alle tal så opdateret som muligt, men opfordrer altid til at sammenligne priser selv på låneudbyderes hjemmeside. Der tages forbehold for stave– og datafejl.


Lån Nemt Og Sikkert

Du får svar på din låneansøgning med det samme.